Reviews Outside Escape

Wat vinden onze gebruikers?

Review van Kiki

Alweer onze 4de escape. Zo leuk om te doen, gezellig met z’n vieren. Dit keer weer een ander stukje stad van Utrecht gezien. Leuke wandeling met goede puzzles.

– Kiki

Review van Team Kluts

Een heel leuke manier om de stad historie een beetje te leren kennen! Het was een aangenaam uitje, vooral in combinatie met een eigen meegenomen picknick voor in het park.

– Team Kluts

Review van Sanne

Erg leuke manier op de stad op een andere manier te zien. Door de puzzel en zoektocht let je veel op details van de stad zelf die je anders niet ziet. Ook krijg je bij bepaalde plekken informatie over het gebouw of de plek waar je staat. Erg informatief. Leuke combinatie van Wandelen, bewegen en puzzelen.

– Sanne

Review van Bas

Wat een aangename en leuke activiteit. We hebben hem met z’n tweeen gelopen als toets voor de aankomende familiedag. Nou, duidelijk dat dit een activiteit zal zijn voor onze neven en nichten!

– Bas

Review van Femke

Een heel leuke middag gehad met de Outside Escape. De raadsels worden steeds moeilijker, waardoor je continu uitgedaagd wordt. Erg genoten!

– Femke

Review van Miranda

Wat is dit leuk en leerzaam. Zelfs voor ons geboren Rotterdammers super leuk en verrassend. De opdrachten zijn echt pittig.

– Miranda

Review van Linda

Al 3 outside escapes gedaan. Nijmegen, Eindhoven en Den-Bosch. Iedere keer weer leuk! Vooral omdat je een stad die je zo goed kent toch ook weer op een andere manier leert kennen. Aanrader dus!

– Linda

Review van Stef

Leuke en verrassende zoektocht. De stad op een aangename manier ontdekt, je komt op plaatsen waar je normaal niet zou lopen.

– Stef

Review van Ingrid

Geweldige outsider escaperoom! Leuk om op deze manier door Maastricht te gaan, je komt op bijzondere plekken. De opdrachten waren goed te doen en onderweg veel plekken om wat te eten of te drinken. En zelfs om te winkelen😁. Iedereen uit onze groep (11-73 jaar) heeft zich vermaakt.

– Ingrid

Review van Patricia

Het was een erg leuke wandeling door onze eigen stad Leiden. Met onderweg raadsels om op te lossen en afbeeldingen te zoeken, waardoor je ineens hele nieuwe dingen ontdekt

– Patricia

Review van Ilona

Ontzettend leuk uitje met mooi weer. Je leert een stad anders kennen dan je normaal er door heen zou lopen.

– Ilona

Review van Tineke

“Super leuke outside escape route gelopen in Leeuwarden. Op plekjes geweest waar ik het bestaan niet van wist en prachtige street art gezien! Ook de verhaallijn van de escape was leuk in elkaar gezet en had betrekking op wat we onderweg tegenkwamen.
We moesten er even inkomen, goed lezen was door ons enthousiasme even een dingetje, maar eenmaal los gingen we als een speer.
Fijn dat er geen tijdslimiet aan vast zat, zodat we op ons gemak door de stad konden wandelen.”

– Tineke

Review van Sylvia & Yves

Mijn vriend en ik hebben tijdens onze vakantie de outside escape in Leeuwarden en Groningen gedaan. Het was eens een andere manier om de steden te leren kennen en erg leuk om te doen.

– Sylvia & Yves

Review van Veronica

Heel leuk en uitdagend spel waarbij je de stad (Haarlem in ons geval) op een interessante manier ontdekt. Je komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Wij hebben het spel met twee teams gespeeld en de competitie maakt het nog leuker. Wij hebben genoten.

– Veronica

Review van Ida

We hebben het super naar ons zin gehad. Je ziet weer andere stukken van de stad Haarlem en leert ook weer iets nieuws.

– Ida

Review van Anouk

Samen met een groepje hebben wij de outside escape in Groningen gedaan. Wat was het een succes, je leert de stad op een nieuwe manier kennen en komt in delen waar je anders niet zo snel zou komen.

– Anouk

Review van Graham

Leuke escapetour in Groningen met raadsel die cryptisch zijn omschreven. Een echte aanrader om de stad van een andere kant te zien.

– Graham

Review van Linda

Leuk uitje voor alle leeftijden. Fijn is dat je er de hele dag over mag doen, dus ook wat kunt drinken/eten onderweg. Heerlijke dag in Eindhoven gehad!

– Linda

Review van Nils fanclub

Was leuk om te doen! Fijn dat het rondom centrum van Eindhoven bleef. Ook fijn dat er genoeg horeca omheen zat voor een tussenstop. Prima route met kinderwagen en baby van 10.maanden.

– Nils & Fanclub

Review van Serina

Wat een geweldig uitje! De stad waar we al dertig jaar komen op een hele andere manier bekeken. Alle raadsels zijn op te lossen maar zeker niet vanzelf! Door lopendeweg ook naar dingen te moeten zoeken zie je ineens hele andere dingen!

– Serina

Review van Trieling

Prachtige ervaring in een oude stad Dordrecht, met aandacht voor historisch gezien waardevolle zaken en monumenten.

– Trieling

Review van Vanita

Leuke activiteit om te doen als je een stad beter wil leren kennen. En als je buiten wil zijn. Ik heb altijd gewoond in Den Haag, toch heb ik nieuwe plekken leren kennen door dit uitje. De vragen waren ook afwisselend en leuk.

– Vanita

Review van Jasmine

Hele leuke tocht door de stad Den Haag, je komt in straatjes waar ik nooit geweest was!

– Jasmine

Review van Doup

Superleuk om te doen! Wij als Hagenezen hebben plekjes ontdekt in de stad die we nog niet kenden. Gaan zeker nog een paar outside escapes doen in andere steden.

– Doup

Review van Tineke

Zelfs voor iemand die in die stad woont erg gaaf! Op plekken geweest waar ik niks van af wist. Super leuk om Den Haag zo opnieuw te verkennen!

– Tineke

Review van Stephanie

Op plekken geweest waar we in Den Bosch nog nooit waren geweest, terwijl we toch echte Brabanders zijn. Puzzels en opdrachten waren leuk, niet al te makkelijk en op goede afstand van elkaar. Zoekfoto’s goed te vinden. Al met al een hele leuke tocht. Weer wat geleerd van de stad.

– Stephanie

Review van Joeri

Zeer leuke puzzeltocht in Centrum van Den Bosch. Afstanden en puzzels zeer goed te doen. Ook zeker met kinderen.

– Joeri

Review van Michelle

Leuk om op deze wijze een stad te ontdekken. Door het zoeken van de foto’s zie je andere dingen waar je normaal overheen zou kijken. Een aanrader om te doen in Delft!

– Michelle

Review van Miriam

Een hele leuke manier om de stad Delft te leren verkennen. Je kijkt naar details en komt op plaatsen die je anders niet gezien zou hebben.

– Miriam

Review van Emma

Route langs mooie plekjes van de stad waar we normaal gesproken zo langs zouden zijn gelopen. Leuke afwisselende opdrachten. Ook vonden we het erg fijn dat er geen tijdslimiet aan zit en we onderweg konden lunchen op een terrasje, en daarna weer verder gaan.

– Emma

Review van Joelle

Super leuke outside escape. Ik ken de stad (Amsterdam) goed maar ik heb dingen ontdekt die ik nog nooit had gezien. Super leuk!

– Joelle

Review van De schaapjes

We hebben een superleuke dag gehad. We hebben prachtige stukjes van Amsterdam gezien waarvan we het bestaan niet wisten. De opdrachten waren heel leuk bedacht. Echt puzzelen maar ook weer niet te moeilijk.

– De schaapjes

Review van Joke

Duidelijk hoe t werkt, goede aanwijzingen, leuke raadsels en puzzels en ongemerkt heerlijk stuk gewandeld en met andere ogen naar dat stukje Amsterdam gekeken. Erg leuk!

– Joke

Review van Team CED

Een ontzettend leuk en gezellig teamuitje gehad. Een mooie route die vertelt over Mondriaan en de historie van de stad.

– Team CED

Review van Joyce

Wat een onwijs toffe manier om een stukje geschiedenis van de stad te leren kennen en tegelijkertijd meer te zien dan de standaard straten. Geweldig genoten in Amersfoort!

– Joyce

×
preloader