Hoe werkt een Outside Escape precies?

1. Kies je stad

We hebben 35 routes door heel Nederland en België. De icoontjes geven de moeilijkheid van de raadsels in de route aan.

 

2. Bestel en ontvang alle informatie

Je ontvangt alle informatie in de mail en kunt direct van start.

3. Ontdek verrassende plekken

Start wanneer je wilt. De app leidt jullie langs de mooie en onontdekte plekjes van de stad.

 

4. Los de raadsels op

Kijk goed om je heen om de raadsels te kunnen oplossen. Vastlopen kan niet, je kunt altijd een hint vragen.

 

5. Pauzeer onderweg

Er is geen tijdslimiet, stop onderweg gerust voor een hapje of een drankje. Gemiddeld ben je tussen de 1,5 en 2 uur bezig met een Outside Escape.

 

6. Vier jullie succes

Bekijk de score en geniet van jullie resultaat. Ben je al weer klaar voor een nieuwe escape?

Bekijk alle escapes

Veel gestelde vragen

Wat is de doelgroep?
De groep moet van wandelen en een beetje puzzelen houden. En een beetje met een mobiel kunnen werken. Onze doelgroep is verder heel breed. Van 14 jaar tot 80 jaar geven mensen aan veel plezier te beleven aan een Outside Escape. Dit maakt het perfect als klein bedrijfsuitje, of onderdeel van een groter geheel.
Wat is de ideale groepsgrootte?
Een Outside Escape kun je doen vanaf 2 personen. Voor grote groepen adviseren wij maximaal 4 deelnemers in 1 team te zetten. Uit ervaringen blijkt dat je 2 a 3 teams tegelijk de route in kunt sturen. Dat betekent dat je met een groep van 80 personen zo’n 30 minuten bezig bent met het vertrek. Groepen groter dan 80 personen kan wel, maar bedenk dan wel dat je even bezig bent met het vertrek. Als je vooraf in een cafeetje oid. gaat zitten is dit geen probleem voor een grote groep.
Hoe gaat een Outside Escape in zijn werk?
Voor een bedrijfsuitje kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij maken dan een factuur en mailen jullie de toegangscodes. Je kunt het desgewenst 1 dag van tevoren nog regelen. Je krijgt dan van ons de start instructies via de mail. Je moet wel zelf teams maken van 2-6 personen en die per 2 a 3 teams per 5 minuten de route in sturen. Verder verdeelt het zich vanzelf over de route. Als je met zo’n 80 personen bent, kost het vertrek zo’n 30 minuten. Je kunt de teams na het einde naar een restaurant of café laten gaan voor een eindborrel. Wij kunnen ook de volledige organisatie regelen (voor een begeleider beginnen de kosten vanaf zo’n 350 euro).
Met hoeveel mensen kun je een Outside Escape doen?
Wij raden maximaal 4 personen per team aan. Met meer dan 4 per team is ook mogelijk, maar meer is niet per se beter voor het speelplezier. Je kunt ook met meerdere teams spelen. Bestel per team dan één toegangscode.
Moet ik reserveren?
Nee, reserveren is niet nodig, je kunt na bestelling van de toegangscode starten wanneer je wilt.

 

Bekijk alle FAQ’s
×
preloader