Dit zijn Martin en Vincent van Outside Escape

Wij zijn Vincent en Martin, twee ondernemers die het geweldig vinden om zich te verdiepen in verhalen en mooie producten willen maken. Het belangrijkste is dat onze klanten plezier beleven aan de Outside Escapes. En we helpen organisaties graag in het vertellen van hun verhaal aan een breed publiek.

Lees hieronder verder.

Martin en Vincent hebben alles opgepakt, we hoefden alleen informatie aan te leveren en de escape te testen (het leukste onderdeel). De communicatie was helder, ze reageren snel.

★★★★★

~ Riske van der Zee – Mondriaanhuis

Wij zijn klantgericht, maatschappelijk betrokken en creatief. We zoeken altijd naar samenwerking. We werken snel en efficiënt. We vormen een goed team waarbij we elkaar aanvullen. Vincent brengt vernieuwing, legt snel contacten, is communicatief sterk. Martin werkt doelgericht en gestructureerd, is handig met ICT. We hebben beiden een achtergrond in het onderwijs. We streven naar continue verbetering van onze producten. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij kunnen al een volledige Outside Escape bouwen vanaf 8000,- euro. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Vincent op 0641479532 of stuur ons een berichtje.

×
preloader