Wij maken een Outside Escape speciaal voor jouw doelgroep

Een Outside Escape bestaat in de basis uit een route langs mooie plekken in combinatie met raadsels en een verhaal. Dat kan zowel binnen als buiten zijn. Wij ontwerpen een compleet nieuwe Outside Escape en zorgen voor een avontuurlijke en onvergetelijke activiteit voor jouw doelgroep. Alle aspecten van de Outside Escape ondersteunen het verhaal dat jullie willen overbrengen. Ook de vormgeving van de applicatie sluit aan bij het thema of de huisstijl van de organisatie.

Het kan gaan om een eenmalig evenement of iets wat jarenlang meegaat. Wij nemen je al het werk uit handen. Wij communiceren met de inhoudelijke experts, organiseren feedback en zorgen dat het technisch allemaal perfect werkt, inclusief het online beschikbaar stellen, zie onze werkwijze.

Lees hieronder meer over wat wij je kunnen bieden.

Het is echt een leuke toevoeging aan de bestaande wandelingen en rondvaarten; raadsels oplossen, lekker actief, buiten en je leert de stad ook nog kennen.
★★★★★

~ Riske van der Zee – Mondriaanhuis

Teamuitje

Voor welke organisaties?

Denk bijvoorbeeld aan …

… een gemeente, provincie of andere overheidsorganisatie die burgers en bezoekers de vernieuwing in de stad wil tonen, zie bijvoorbeeld de Utrecht Singel Escape.

… een museum waar bezoekers op een creatieve en leuke manier worden uitgedaagd om kennis te maken met een expositie, zie bijvoorbeeld de Outside Escape Oss of de Mondriaan Escape.

… een bedrijf dat klanten en relaties een avontuurlijke activiteit wil geven om hen kennis te laten maken met een nieuw product.

… een school of andere onderwijsinstelling die een introductieactiviteit voor nieuwe leerlingen of studenten wil bieden.

Meer weten?

Bekijk hier de demo van de Outside Escape Oss of andere voorbeelden uit ons portfolio.

Wij kunnen al een volledige Outside Escape bouwen vanaf 8500,- euro. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Vincent op 0641479532 of stuur ons een berichtje.

Of misschien wil je weten wat een Outside Escape in detail inhoudt.

Leerlingen waren erg enthousiast! Met name het competitie-element helpt 🙂. Leuk om met 35 leerlingen te doen!
★★★★★

~ Marc – docent economie

Gezellig uitje
×
preloader