Op zoek naar een alternatief voor een escape room?

Speel een Outside Escape in je favoriete stad!

Bekijk escapes

Een actief alternatief

Heb jij de meeste escape rooms al uitgespeeld en wil je wel eens wat anders? Wat dacht je ervan om een stad naar keuze te ontdekken terwijl je uitdagende raadsels oplost? Ontrafel een uniek mysterie en leer de stad op een nieuwe manier kennen!

En omdat een Outside Escape helemaal online gespeeld wordt, kun je op je gemak de route lopen. Neem een pauze wanneer het jou uitkomt, eet onderweg een heerlijke lunch of neem gewoon lekker de tijd om een nieuwe stad te leren kennen; dat klinkt als een mooi alternatief voor een escape room, toch?

Leer je favoriete stad op een nieuwe manier kennen

  • Een zelfgeleide tocht vanaf je smartphone
  • Uitdagende raadsels
  • Helemaal online, dus jij bepaalt wanneer je begint!
  • Ideaal te combineren met een dagje uit
  • Speel met meerdere teams

Welke stad ga jij ontdekken?

Kies jouw escape

Het beste alternatief voor een escape room

Escape rooms zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar soms wil je misschien wel even naar buiten. Een stad ontdek je tenslotte niet vanuit een kelder! Tijdens een Outside Escape ga je met één of meerdere teams op pad langs alle bekende hotspots én de speciale, verborgen plekken in de mooiste steden van Nederland en Belgiё.

Een Outside Escape is het ideale alternatief voor een escape room: wél de uitdagende puzzels en de onderlinge samenwerking, maar dan heerlijk buiten, dwars door de stad! Ook leuk: naast spannende raadsels staat een Outside Escape ook vol weetjes en achtergrondinformatie over de stad die je verkent!

Ben je met een grote(re) groep? Dan is een Outside Escape de ideale optie om samen een andere stad te leren kennen. Speel in teams tot 5 personen en maak er een spannende wedstrijd van! De score van ieder team wordt bijgehouden op een scorebord die je aan het einde van de route te zien krijgt. Wat dacht je van een afsluitend etentje om de winnaar in te huldigen?

Kies je favoriete stad

“Het was een erg leuke wandeling door onze eigen stad. Met onderweg raadsels om op te lossen en afbeeldingen te zoeken, waardoor je ineens hele nieuwe dingen ontdekt”

-Patricia Schaafstra (Outside Escape Leiden)

Hoe werkt een Outside Escape?


Zo boek je een Outside Escape

Klaar om deze alternatieve ‘escape room’ te beleven? Bekijk dan ons aanbod, kies je favorite stad en rond de bestelling af. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met daarin een unieke toegansgcode en een inlog-link. Hiermee kun je de Outside Escape op ieder moment beginnen, wanneer het jou uitkomt!

Omdat een Outside Escape geheel online gespeeld wordt, loopt er dus geen begeleider of gids mee. Dit betekent dat je niet alleen kan beginnen wanneer je maar wilt, maar ook dat je de route helemaal in je eigen tempo kan lopen. Heb je zin in een lunch tussendoor? Geen probleem! Misschien neem je liever wat vaker een kleine pauze? Dat bepaal je gewoon zelf!

Verras je familie, vrienden of collega’s met een actief, spannend altenatief voor een escape room in een stad naar keuze!

Meer info nodig?

Twijfel je nog? Bekijk ook onze reviews op Google en TripAdvisor. Op onze hoofdpagina (bovenaan) vind je de nieuwste en meest populaire routes.

 

Wil je liever wat meer informatie voordat je een keuze maakt? We horen graag van je! Stuur je vragen naar info@outsideescape.nl!

Waar wacht je nog op?

Bekijk het aanbod

Bekijk onze topsteden

 

 

Bekijk alle steden

We hebben als team veel lol en plezier beleefd aan de Outside Escape in Den Bosch. Is veel minder stressvol dan een traditionele escape room en dat geeft ruimte om ook lekker te kletsen.

★★★★★

Fam. Van der Poel (Outside Escape Den Bosch) 

Toch weer nieuwe dingen geleerd uit mijn eigen stad. Mooie route, leuke puzzels en verhaal.

★★★★★

Fam. Schilperoord, deed Outside Escape Dordrecht

Wat een onwijs toffe manier om een stukje geschiedenis van de stad te leren kennen en tegelijkertijd meer te zien dan de standaard straten

★★★★★

Joyce (Outside Escape Amersfoort)

×
preloader