Outside Escape staat geregisteerd bij de Kamer van Koophandel, nummer: 82405336.

TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze Outside Escapes.

PRIJZEN

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW.

GEBRUIKSTERMIJN

De Outside Escape is na bestelling 3 maanden geldig. Na deze termijn vervalt het recht op gebruik van de Outside Escape en is er geen teruggave van betaling mogelijk. Outside Escape behoudt zich het recht voor de Outside Escape tocht niet langer beschikbaar te stellen. Indien dit binnen de genoemde termijn gebeurt, krijgt de klant het volledige aankoopbedrag teruggestort.

GEBRUIK

De Outside Escape is slechts één keer te gebruiken. Na afronding van de Outside Escape kan deze niet opnieuw worden gespeeld. De Outside Escape werkt mogelijk niet op verouderde mobiele platforms. Het is aan de klant om te zorgen voor een voldoende actueel platform om de Outside Escape te kunnen spelen.

LEVERING

De link en bijbehorende toegangscode naar de Outside Escape worden enkele minuten na betaling opgestuurd. Indien de mail niet wordt ontvangen kan de klant een mail sturen naar info@outsideescape.nl, Outside Escape zal dan binnen 24 uur reageren.

AANSPRAKELIJKHEID

Outside Escape houdt bij het ontwerpen zo veel mogelijk rekening met het voorkomen van onveilige situaties. De deelnemers zijn tijdens de Outside Escape verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid en hun gedrag in het verkeer.

KLACHTEN

Klachten over de Outside Escape dienen zo snel mogelijk te worden gemeld. Klachten naar aanleiding van de aanschaf, betaling en levering dienen niet later dan 2 weken na aanschaf te worden gemeld. Klachten over het gebruik van de Outside Escape dienen niet later dan 2 weken na gebruik te worden gemeld.

Klachten kunnen worden gemeld via info@outsideescape.nl. Deze worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.

×
preloader