Een origineel team- of bedrijfsuitje met Outside Escape

Breek het ijs tussen nieuwe collega’s of bewijs waarom jouw sterrenteam iedere uitdaging aan kan! Tijdens dit teamuitje moeten de winnaars beschikken over een sterk observatievermogen, een naadloze samenwerking en een creatieve denkwijze om de hoogst mogelijke score te halen. Welk team gaat dit bedrijfsuitje winnen?

Ontdek je de stad liever op je eigen tempo? Competitie is optioneel! Maak gebruik van hints zodat je je rustig kan richten op het beste wat een stad te bieden heeft.

 

 

 • Beleef een actief en origineel bedrijfsuitje in de stad.
 • Een leuke manier om samenwerking en interactie tussen je collega’s te stimuleren.
 • Meer dan 30 routes door het hele land, met een uniek verhaal voor iedere stad.
 • Geschikt voor grote groepen tot ongeveer 80 personen.
 • Betaalbaar: een Outside Escape als bedrijfsuitje kost slechts 25 euro per team.
 • Flexibel: jij bepaalt wanneer je start. De routes duren ongeveer 2 uur.
 • Deelnemers hebben alleen een smartphone nodig!

Scroll verder voor meer informatie!

Welke stad wil jij ontdekken?

Bekijk onze routes

Bedrijfsuitje

“Super activiteit om met een grote groep in kleine teams aan deel te nemen; onderlinge strijd is leuk voor de fanatiekelingen. Door het scorebord konden we aan het einde met elkaar vergelijken. De opdrachten waren na even puzzelen goed te doen.”  

★★★★★

~Naomi (36 jaar)

Wordt een Outside Escape jullie volgende teamuitje?

Met een Outside Escape als teamuitje ontdek je samen een stad in Nederland terwijl je uitdagende raadsels oplost. Een soort escape room dus, maar dan buiten, actief, volledig digitaal en in een lokaal jasje gegoten!

Onderweg zijn er uiteraard genoeg mogelijkheden om even op een terrasje neer te strijken of om van een heerlijke lunch te genieten. Misschien sla je het tussentijds genieten liever over en maak je een wedstrijd van het bedrijfsuitje?

Alles kan, want jij bepaalt in welk tempo je een Outside Escape ervaart.

Je loopt onze stadsroutes in teams van 2 tot 5 personen. Een Outside Escape is geschikt voor kleine groepen, of grote bedrijfsuitjes tot wel 80 personen. De stadstocht zelf is geheel digitaal te volgen via je mobiele telefoon, dus je kunt starten wanneer je wilt!

Scroll verder voor meer details of vraag vrijblijvend een offerte aan. Van restaurant-tips tot een verzorgde catering, alles is mogelijk!

Wil je een prijsopgave, eventueel met catering?

Vraag een offerte aan

Teamuitje

Hoe werkt een Outside Escape voor bedrijfsuitjes precies?

Je organiseert je volgende teamuitje heel makkelijk met deze stappen:

 • Bestel een Outside Escape in een stad naar keuze direct via onze website. Bestellen op basis van een factuur kan ook, stuur ons dan een berichtje of vraag een offerte aan. We factureren alleen de werkelijk gebruikte toegangscodes.
 • Je coördineert het vertrek en de teamindeling zelf, er is geen begeleiding ter plaatse. Je kunt dus zelf bepalen hoe laat je wilt starten! Bij iedere stadstocht staan het start- en eindpunt vermeld.
 • Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca, dus starten met een lunch of afsluiten met een borrel is geen probleem. Ook is er onderweg voldoende gelegenheid om te pauzeren.
 • Teams van zo’n 4 of 5 personen werken meestal het beste, maar kleinere of grotere groepen mogen natuurlijk ook!
 • Na het bestellen geef je ieder team een inlog link en een toegangscode die je via de mail ontvangen hebt, bijvoorbeeld via WhatsApp of via een e-mail.
 • Zorg dat iedereen een opgeladen telefoon meeneemt!

Eenmaal op locatie

 • Met één toegangscode kunnen alle teamleden op hun eigen mobiel inloggen en meespelen. Zolang ieder team minstens één telefoon met internetverbinding heeft kan de Escape beginnen.
 • Bij grote bedrijfsuitjes is het verstandig om de teams met tussenpozen van enkele minuten te laten vertrekken. Zo loopt niemand elkaar in de weg! Meestal verspreiden de teams zich hierna vanzelf door de stad, omdat het ene team de raadsels sneller oplost dan het andere team.
 • Elkaar inhalen tijdens de Outside Escape en met meerdere teams hetzelfde raadsel oplossen is niet alleen toegestaan, het levert soms ook hilarische momenten op!
 • Na afloop krijgt ieder team een scorebord te zien met de resultaten van alle teams. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Meer weten?

Wil je de exacte route van een Outside Escape weten of een demo aanvragen? Stuur ons een berichtje en geef aan om welke route het gaat.

Zie ook:

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een demo aan voor jouw gekozen route.

Vraag een demo aan.

Lunchen in Utrecht tijdens bedrijfsuitje Outside Escape

×
preloader