Bedrijfsuitje: bij Outside Escape zit je goed!

Een uniek bedrijfsuitje buiten!

Outside Escape is een geweldige en unieke activiteit voor bedrijven; of het nu gaat om nieuwe werknemers te introduceren in het bedrijf, startende teams kennis met elkaar te laten maken, of gewoon een leuk bedrijfsuitje met z’n allen! Je wandelt in kleine teams door de stad, komt af en toe een andere groep tegen, en lost ondertussen raadsels op. Ieder team verzamelt punten dus je kunt er ook nog een leuke competitie van maken!

Bij een Outside Escape wandel je in kleine teams (2-5 personen) door de stad. Bij grotere groepen zijn er dus meerdere teams. Een team is zo’n 2 uur bezig met de Outside Escape, wandelt ongeveer 2,5 kilometer en lost 8 tot 10 raadsels op. Een Outside Escape is goed te combineren met andere activiteiten zoals een museumbezoek of een borrel!

Samenwerken & elkaar leren kennen in een paar uur!

Bekijk onze escapes

“Als bedrijfsuitje de Outside Escape gedaan. In groepjes gingen wij op pad. De opdrachten waren erg leuk, en ook leuk om de stad eens op een andere manier te bekijken!”  

★★★★★

~Melissa – Paragon Software

Wat maakt dit bedrijfsuitje anders?

 • Uitdagende raadsels
  Vraag een demo aan en check het van tevoren zelf!
 • Op maat gemaakt
  Elke Outside Escape is ter plekke gemaakt met een verhaal dat aansluit bij de omgeving.
 • Zeer positieve klanten beoordeling
  Bekijk het zelf, bijvoorbeeld op Google! ★★★★★ 4,5 van de 5 sterren
 • Je kunt het zelf regelen óf volledig door ons laten organiseren
 • Goedkoop bedrijfsuitje! De kosten zijn €20 euro per team. Voor 80 personen is dit slechts €400!

Wil je het organiseren van de catering toch liever aan ons overlaten?

Vraag een offerte aan

Een bedrijfsuitje organiseren

Het organiseren van een teamuitje met Outside Escape kan heel eenvoudig en op korte termijn.

 • Je kunt een Outside Escape voor één of meerdere teams direct via onze website aanschaffen. Bestellen op basis van een factuur kan ook, stuur ons dan een berichtje of vraag een offerte op. We factureren alleen de werkelijk gebruikte toegangscodes.
 • Jullie coördineren het vertrek en de teamindeling zelf, er is geen begeleiding ter plaatse. Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt starten.
 • Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca, dus starten met een lunch of afsluiten met een borrel is geen probleem. Ook onderweg is er vaak voldoende gelegenheid om te pauzeren. Bij iedere stad staan het start- en eindpunt vermeld.
 • Teams van zo’n 4 of 5 personen werken meestal het beste, maar kleinere of grotere groepen mag ook.
 • Na het bestellen geef je ieder team de link en een toegangscode die je via de mail ontvangen hebt, bijvoorbeeld via WhatsApp of via een mailtje.
 • Zorg dat iedereen een opgeladen telefoon meeneemt.

Wil je dat wij het voor je organiseren? Vraag gerust een offerte aan, eventueel inclusief catering.

Twijfel je nog? Vraag om een demo van de route die je wilt doen via ons contactformulier.

Vraag een demo aan.

Alle veelgestelde vragen op een rij

Hoe gaat een Outside Escape in zijn werk?
Voor een bedrijfsuitje kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij maken dan een factuur en mailen jullie de toegangscodes. Je kunt het desgewenst 1 dag van tevoren nog regelen. Je krijgt dan van ons de start instructies via de mail. Je moet wel zelf teams maken van 2-6 personen en die per 2 a 3 teams per 5 minuten de route in sturen. Verder verdeelt het zich vanzelf over de route. Als je met zo’n 80 personen bent, kost het vertrek zo’n 30 minuten. Je kunt de teams na het einde naar een restaurant of café laten gaan voor een eindborrel. Wij kunnen ook de volledige organisatie regelen (voor een begeleider beginnen de kosten vanaf zo’n 350 euro).
Wat is de ideale groepsgrootte?
Een Outside Escape kun je doen vanaf 2 personen. Voor grote groepen adviseren wij maximaal 4 deelnemers in 1 team te zetten. Uit ervaringen blijkt dat je 2 a 3 teams tegelijk de route in kunt sturen. Dat betekent dat je met een groep van 80 personen zo’n 30 minuten bezig bent met het vertrek. Groepen groter dan 80 personen kan wel, maar bedenk dan wel dat je even bezig bent met het vertrek. Als je vooraf in een cafeetje oid. gaat zitten is dit geen probleem voor een grote groep.
Hoe lang duurt een bedrijfsuitje van Outside Escape?
De route is zo’n 2,5km en duurt zo’n 1,5-2,5 uur, afhankelijk van de snelheid waarmee mensen de raadsels oplossen. We hebben wel groepen gehad die het binnen 1 uur konden, maar dat zijn wel uitzonderingen. Een Outside Escape is dus perfect te combineren met andere activiteiten binnen een bedrijfsuitje!
Wat is de doelgroep?
De groep moet van wandelen en een beetje puzzelen houden. En een beetje met een mobiel kunnen werken. Onze doelgroep is verder heel breed. Van 14 jaar tot 80 jaar geven mensen aan veel plezier te beleven aan een Outside Escape. Dit maakt het perfect als klein bedrijfsuitje, of onderdeel van een groter geheel.
Kan ik het gemakkelijk zelf regelen?
Jazeker! Afhankelijk van de groepsgrootte (tot max 80 personen) kun je prima zelf regelen. Spreek met de groep af in een cafe of restaurant dicht bij het startpunt en spreek af na de route weer ergens te verzamelen (bijna altijd is het eindpunt maximaal 10min lopen van het startpunt). Mail ons gerust voor meer informatie!
Kunnen jullie het bedrijfsuitje voor ons regelen?
Je kunt het prima zelf regelen, maar wij kunnen die zorgen ook uit handen nemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte! Hier kun je daar meer over lezen.
Wat zijn de kosten voor een bedrijfsuitje bij Outside Escape?
Een Outside Escape kost 20 euro per team (2-4 personen). Dus als jullie met 80 personen zijn (20 teams) zou dat 400 euro zijn. Als jullie begeleiding erbij willen moet je rekenen op zo’n 300 euro extra (gemiddelde kosten).
Wat is de exacte route?
Mocht je van te voren de gehele route willen weten, stuur ons dan een mailtje. Binnen 24 uur antwoorden we op mails.
Wat zijn de start- en eindlocatie
Ga naar de stad naar keuze. Daar vind je van elke route de start- en eindlocatie.
Hoe gaat het vertrek en aankomst in zijn werk?
Dat is prima zelfstandig te regelen. Wij raden aan om de 3-5 minuten 2-3 teams te laten vertrekken. Dat moet dus een beetje gecoördineerd gebeuren. Wij kunnen ook de volledige organisatie regelen; de kosten voor een begeleider beginnen vanaf zo’n 350 euro.
Is er horeca langs de route?
Zeker! De routes lopen allemaal deels door gebieden waar horeca te vinden zijn. Mocht je twijfelen of het voldoet aan jullie wensen, mail ons dan gerust. Wij kunnen de gehele route dan met jullie delen.
Kan ik het bedrijfsuitje ook op factuur bestellen?
Dat kan zeker! Vraag de factuur bij ons aan, en je ontvangt deze vaak vrijwel direct!
Kan ik ook een gratis demo aanvragen?
Dat kan zeker! Mail ons en we sturen je de route zodat je vanachter je computer (of wandelend door de stad, nog leuker!) de route kunt uitproberen. Als je de route zelf nog wilt lopen, klik dan niet te ver door!
Kan ik ook een route op maat bestellen?
Dat kan ook ja! Mail ons als je specifieken vragen hebt, aanpassingen aan de route wilt of een hele route op maat wilt laten bouwen. Meer informatie daarover vind je ook hier.
Ik zou graag iemand willen spreken, kan dat ook?
Zeker! Als je ons even mailt met je telefoonnummer bellen wij je z.s.m. terug! (binnen 24 uur)
Wat vinden anderen?
We hebben al veel reviews, die te vinden zijn op bijvoorbeeld Google, maar ook TripAdvisor. We worden gemiddeld beoordeeld met een ★★★★4.5/5.0 sterren
×