Bedrijfsuitje? Bij Outside Escape zit je goed!

Ontdek alle mogelijkheden voor een uniek én goedkoop bedrijfsuitje door heel Nederland!

Een uniek bedrijfsuitje in de buitenlucht!

Een Outside Escape als bedrijfsuitje is een unieke en goedkope manier om het ijs te breken of om gezonde competitie tussen goede collega’s te stimuleren! Je gaat tijdens deze interactieve stadswandeling in kleine teams van maximaal 5 collega’s op pad om samen een mysterie op te lossen. Onderweg los je raadsels op terwijl je andere teams te slim af probeert te zijn en alle hoeken van de stad ontdekt.

Welk superteam wint het bedrijfsuitje dit jaar?

 • Een geweldige manier om samenwerking en interactie tussen collega’s te stimuleren
 • Meer dan 35 city escapes door het hele land!
 • De prijs per team is slechts 25 euro!
 • Een Outside Escape duurt ongeveer 2 uur en is rond de 2,5 kilometer lang
 • Perfect te combineren met een gezellig etentje of een borrel!

Klaar om je volgende bedrijfsuitje te plannen? Kies een stad om te ontdekken en verras je collega’s met een unieke city escape! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten? Of wil je een aansluitende lunch, diner of borrel boeken om je bedrijfsuitje tot een onvergetelijk succes te maken? Misschien betaal je liever via een factuur? Voor al je vragen en verzoeken kun je ons altijd een bericht sturen.

Wat kost een bedrijfsuitje
Bij Outside Escape kost een route per team slechts €25. Zo heb je met bijvoorbeeld 80 personen al voor €400 een leuk teamuitje voor het gehele bedrijf! Dit is natuurlijk ook uitstekend te combineren met een gezellig etentje of andere activiteit in de buurt.
Is een Outside Escape geschikt voor kleine of grote groepen?
Je kunt met zo veel teams spelen als je wilt. Een team bestaat uit 2 tot 5 personen. Ben je met een veel grotere groep, ook dan is een Outside Escape uitermate geschikt. Let er wel op dat je niet met teveel groepen rondom dezelfde raadsels wilt rondhangen. We raden daarom aan om 2 à 3 teams tegelijk te laten starten. Verzamel dus bij een gezellig cafeetje, is onze tip!

Samenwerken & elkaar leren kennen in een paar uur!

Bekijk onze escapes

Bedrijfsuitje

“Als bedrijfsuitje de Outside Escape gedaan. In groepjes gingen wij op pad. De opdrachten waren erg leuk, en ook leuk om de stad eens op een andere manier te bekijken!”  

★★★★★

~Melissa – Paragon Software

Wat maakt dit bedrijfsuitje anders?

 • Uitdagende raadsels
  Vraag een demo aan en check het zelf!
 • Op maat gemaakt
  Een Outside Escape is uniek voor iedere stad met een verhaal dat aansluit bij de omgeving.
 • Zeer positieve klanten beoordeling
  Bekijk het zelf, bijvoorbeeld op Google! ★★★★★ 4,5 van de 5 sterren
 • Je kunt het zelf regelen óf volledig door ons laten organiseren
 • Goedkoop bedrijfsuitje! De kosten zijn €25 euro per team. Voor 80 personen is dit slechts €400!

Kunnen wij ook een lunch of diner voor je regelen?

Vraag een offerte aan

Lunchen in Utrecht tijdens bedrijfsuitje Outside Escape

Een goedkoop bedrijfsuitje organiseren

Het organiseren van een goedkoop bedrijfsuitje of teamuitje met Outside Escape kan heel eenvoudig en op korte termijn. Hoe werkt dit precies?

 • Je kunt een Outside Escape voor één of meerdere teams direct via onze website aanschaffen. Bestellen op basis van een factuur kan ook, stuur ons dan een berichtje of vraag een offerte op. We factureren alleen de werkelijk gebruikte toegangscodes.
 • Jullie coördineren het vertrek en de teamindeling zelf, er is geen begeleiding ter plaatse. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je wilt starten.
 • Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca, dus starten met een lunch of afsluiten met een borrel is geen probleem. Ook onderweg is er vaak voldoende gelegenheid om te pauzeren. Bij iedere route staan het start- en eindpunt vermeld.
 • Teams van zo’n 4 of 5 personen werken meestal het beste, maar kleinere of grotere groepen mag ook.
 • Na het bestellen geef je ieder team de link en een toegangscode die je via de mail ontvangen hebt, bijvoorbeeld via WhatsApp of via een mailtje.
 • Zorg dat iedereen een opgeladen telefoon meeneemt.

Extra tips voor een geslaagd bedrijfsuitje:

 • Neem snacks/drinken mee voor onderweg. Raadsels oplossen verbrandt volop energie!
 • Zorg voor de juiste kleding op basis van het weer. Zo valt je bedrijfsuitje nooit (letterlijk) in het water.
 • Zet het winnende team in de spotlight! Een toespraak of een klein presentje doen het vaak goed.

 

Wil je dat wij het hele bedrijfsuitje voor je organiseren? Vraag gerust een offerte aan, eventueel inclusief catering.

Twijfel je nog? Vraag om een demo van je gekozen route!

Vraag een demo aan.

Teamuitje

Alle veelgestelde vragen op een rij

Hoe gaat een Outside Escape in zijn werk?
Voor een bedrijfsuitje kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij maken dan een factuur en mailen jullie de toegangscodes. Je kunt het desgewenst 1 dag van tevoren nog regelen. Je krijgt dan van ons de start instructies via de mail. Je moet wel zelf teams maken van 2-6 personen en die per 2 a 3 teams per 5 minuten de route in sturen. Verder verdeelt het zich vanzelf over de route. Als je met zo’n 80 personen bent, kost het vertrek zo’n 30 minuten. Je kunt de teams na het einde naar een restaurant of café laten gaan voor een eindborrel. Wij kunnen ook de volledige organisatie regelen (voor een begeleider beginnen de kosten vanaf zo’n 350 euro).
Wat is de ideale groepsgrootte?
Een Outside Escape kun je doen vanaf 2 personen. Voor grote groepen adviseren wij maximaal 4 deelnemers in 1 team te zetten. Uit ervaringen blijkt dat je 2 a 3 teams tegelijk de route in kunt sturen. Dat betekent dat je met een groep van 80 personen zo’n 30 minuten bezig bent met het vertrek. Groepen groter dan 80 personen kan wel, maar bedenk dan wel dat je even bezig bent met het vertrek. Als je vooraf in een cafeetje oid. gaat zitten is dit geen probleem voor een grote groep.
Hoe lang duurt een bedrijfsuitje van Outside Escape?
De route is zo’n 2,5km en duurt zo’n 1,5-2,5 uur, afhankelijk van de snelheid waarmee mensen de raadsels oplossen. We hebben wel groepen gehad die het binnen 1 uur konden, maar dat zijn wel uitzonderingen. Een Outside Escape is dus perfect te combineren met andere activiteiten binnen een bedrijfsuitje!
Wat is de doelgroep?
De groep moet van wandelen en een beetje puzzelen houden. En een beetje met een mobiel kunnen werken. Onze doelgroep is verder heel breed. Van 14 jaar tot 80 jaar geven mensen aan veel plezier te beleven aan een Outside Escape. Dit maakt het perfect als klein bedrijfsuitje, of onderdeel van een groter geheel.
Kan ik het gemakkelijk zelf regelen?
Jazeker! Afhankelijk van de groepsgrootte (tot max 80 personen) kun je prima zelf regelen. Spreek met de groep af in een café of restaurant dicht bij het startpunt. Ook na afloop kun je natuurlijk een verzamelpunt afspreken. Bij de meeste routes is het  eindpunt maximaal 10 minuten lopen van het startpunt. Mail ons gerust voor meer informatie!
Kunnen jullie het bedrijfsuitje voor ons regelen?
Je kunt het prima zelf regelen, maar wij kunnen die zorgen ook uit handen nemen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!
Wat zijn de kosten voor een bedrijfsuitje bij Outside Escape?
Een Outside Escape kost 25 euro per team van 2 tot 5 personen. Bijvoorbeeld, voor een groep van 80 personen (20 teams) zijn de kosten 500 euro inclusief BTW. Mocht je begeleiding willen moet je rekenen op zo’n 300 euro extra.
Wat is de exacte route?
Mocht je van te voren de gehele route willen weten, stuur ons dan een mailtje. Binnen 24 uur antwoorden we op mails.
Wat zijn de start- en eindlocatie
Kies de stad waar de je route wilt doen op onze website. Daar vind je van elke route de start- en eindlocatie.
Hoe gaat het vertrek en aankomst in zijn werk?
Je kunt zelf bepalen wanneer je start. Voor een teamuitje is dat prima zelf te regelen. Bij een grote groep raden wij aan steeds 2 of 3 teams te laten vertrekken en dan een paar minuten te wachten. Meer over de praktische zaken vind je op onze pagina over grotere groepen.
Is er horeca langs de route?
Ja, de routes gaan allemaal door gebieden waar horeca te vinden zijn. Mocht je twijfelen of het voldoet aan jullie wensen, mail ons dan gerust. Wij kunnen de gehele route dan met jullie delen.
Kan ik het bedrijfsuitje op factuur bestellen?
Dat kan zeker! Stuur ons de gegevens en we zorgen dat je een factuur ontvangt. Je krijgt van ons alle informatie over de route en de toegangscode in de mail. Je kunt dus ook achteraf betalen, we factureren alleen de toegangscodes die zijn gebruikt.
Kan ik een demo aanvragen?
Dat kan zeker! Mail ons en we sturen je de route zodat je vanachter je computer (of wandelend door de stad, nog leuker!) de route kunt uitproberen om te bepalen of het geschikt is voor een bedrijfsuitje.
Kan ik ook een route op maat bestellen?
Dat kan! We vinden het heel leuk om specifieke routes te ontwerpen en bouwen. Meer informatie vind je op onze zakelijke pagina’s.
Ik zou graag iemand willen spreken, kan dat ook?
Zeker! Als je ons even je telefoonnummer mailt, bellen wij je gauw terug.
Wat vinden anderen?
We hebben al veel reviews, die te vinden zijn op bijvoorbeeld Google, maar ook TripAdvisor. We worden gemiddeld beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren (★★★★★).
×
preloader