Een escape room, maar dan buiten!

Ontdek je favoriete stad met een Outside Escape

Bekijk escapes

Klaar met escape rooms? Ga naar buiten!

Met een Outside Escape ontdek je de stad naar keuze terwijl je een spannend mysterie oplost. Niet opgesloten in een escape room, maar gewoon lekker buiten dus! Gewapend met je smartphone ga je in één of meerdere teams op pad. Samen los je raadsels op en verken je de stad op je eigen tempo. Zei daar iemand “pauze op het terras”?

Ben jij klaar om je favoriete stad écht te leren kennen?

  • Een zelfgeleide tocht vanaf je smartphone
  • Uitdagende raadsels (met verschillende niveaus)
  • Helemaal online, dus jij bepaalt wanneer je begint!
  • Ideaal te combineren met een dagje uit
  • Speel met meerdere teams

Welke stad ga jij ontdekken?

Kies jouw escape

Een escape room is leuk, waarom zou je naar buiten gaan?

Nou, bijvoorbeeld omdat je tijdens een escape room niet zomaar buiten op een terrasje kan zitten. Of dat je bij het spelen van een Outside Escape niet aan een maximale tijd gebonden bent. Of misschien heb je zin om buiten van het mooie weer te genieten in plaats van je vrije dag in een escape room door te brengen?

Wat de reden ook mag zijn, een Outside Escape biedt de uitdaging van een escape room voor iedereen die een stad liever buiten in de open lucht ontdekt. Ook leuk: naast raadsels staat een Outside Escape ook vol weetjes en achtergrondinformatie over de stad die je verkent!

Ben je met een grote(re) groep? Dan is een Outside Escape de ideale optie om samen een andere stad te leren kennen. Speel in teams tot 5 personen en maak er een spannende wedstrijd van! De score van ieder team wordt bijgehouden op een scorebord die je aan het einde van de route te zien krijgt. Wat dacht je van een afsluitend etentje om de winnaar in te huldigen?

Kies je favoriete stad

“Het was een erg leuke wandeling door onze eigen stad. Met onderweg raadsels om op te lossen en afbeeldingen te zoeken, waardoor je ineens hele nieuwe dingen ontdekt”

-Patricia Schaafstra (Outside Escape Leiden)


Zo boek je een Outside Escape

Klaar om je buiten-avontuur te beginnen? Bekijk dan ons aanbod, kies je favorite stad en rond de bestelling af. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met daarin een unieke toegansgcode en een inlog-link. Hiermee kun je de Outside Escape op ieder moment beginnen, wanneer het jou uitkomt!

Omdat een Outside Escape geheel online gespeeld wordt, loopt er dus geen begeleider of gids mee. Dit betekent dat je niet alleen kan beginnen wanneer je maar wilt, maar ook dat je de route helemaal in je eigen tempo kan lopen. Heb je zin in een lunch tussendoor? Geen probleem! Misschien neem je liever wat vaker een kleine pauze? Dat bepaal je gewoon zelf!

Dus mocht je even genoeg hebben van escape rooms, ga dan lekker naar buiten en verras je familie, vrienden of collega’s met een actief, spannend avontuur in een stad naar keuze!

  • Kies een escape & bestel online
  • Ontvang jouw toegang per email
  • Start op ieder moment

 

Meer info nodig?

Twijfel je nog? Bekijk ook onze reviews op Google en TripAdvisor. Wil je liever wat meer informatie voordat je een keuze maakt? We horen graag van je! Stuur je vragen naar info@outsideescape.nl!

Waar wacht je nog op?

Bekijk het aanbod

Bekijk onze topsteden

 

 

Bekijk alle steden

We hebben als team veel lol en plezier beleefd aan de Outside Escape in Den Bosch. Is veel minder stressvol dan een traditionele escape room en dat geeft ruimte om ook lekker te kletsen.

★★★★★

Fam. Van der Poel (Outside Escape Den Bosch) 

Toch weer nieuwe dingen geleerd uit mijn eigen stad. Mooie route, leuke puzzels en verhaal.

★★★★★

Fam. Schilperoord, deed Outside Escape Dordrecht

Wat een onwijs toffe manier om een stukje geschiedenis van de stad te leren kennen en tegelijkertijd meer te zien dan de standaard straten

★★★★★

Joyce (Outside Escape Amersfoort)

×
preloader