Hoe werkt een Outside Escape precies?


Kies jouw escape

Een Outside Escape is een online, automatisch geleide puzzeltocht door een stad, een museum of andere locatie. Samen met je team los je raadsels op terwijl je een lokaal mysterie ontrafelt. Iedere stad heeft een uniek mysterie en nieuwe raadsels. Kijk goed rond, maak slim gebruik van de aanwijzingen en haal de meeste punten!

De route, het verhaal, de raadsels, hints en oplossingen ontvang je via je telefoon. En omdat je de tocht zonder begeleiding loopt, kun je zelf bepalen wanneer je begint!

 

  • De meeste van onze routes zijn geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar. Bekijk de beschrijving van de specifieke route om het niveau van de raadsels te zien.
  • Het niveau van de raadsels varieert tussen makkelijk en uitdagend. Dit staat aangegeven in de beschrijving van iedere route. Sommige steden bieden de keuze tussen meerdere niveaus; de route en het verhaal zijn dan gelijk, alleen het niveau van de raadsels verschilt.
  • In de beschrijving van iedere route is aangegeven of deze geschikt is voor een rolstoel of scootmobiel. Je kunt ook zoeken op deze toegankelijke routes.

Heb je nog vragen? Bekijk ook onze veel gestelde vragen of stuur ons een berichtje.

Kies jouw escape

×
preloader