Zo organiseer je zelf een onvergetelijk bedrijfsuitje in Den Haag

(Voor groepen tot ong. 80 personen)

Op zoek naar een onvergetelijk team- of bedrijfsuitje in Den Haag? Dan is een Outside Escape wellicht iets voor jou! Hier vind je alle informatie om het uitje helemaal zelf te plannen. Nieuwsgierig? Je kunt bij ons een gratis demo aanvragen, zodat je de Outside Escape Den Haag al een keer vanachter je computer kunt bekijken – of alvast echt gaat lopen, dat mag ook natuurlijk!

Liever het regelen aan ons over laten? Kijk dan hier eens!

Hoe zou zo’n bedrijfsuitje eruit kunnen zien?

Hieronder een voorbeeldplanning voor een bedrijfsuitje, inclusief een paar catering mogelijkheden voor 80 personen.

 • Verzamelen (14.00u)
  De Outside Escape Den Haag Centrum begint op het plein. Het is dus handig daar een café of restaurant in de buurt uit te zoeken. Er is genoeg keus, bijvoorbeeld:

  • Café de Tijd: Geschikt voor groepen tot 80 personen binnen. Er is ook een terras waar zo’n 50 personen kunnen zitten.
  • Eetcafe Cloos: Groot café met terras. Geschikt voor groepen >80 personen, zowel binnen als buiten.
  • Haagse Kluis: binnen plek voor zo’n 70 personen (verdeeld over 2 ruimtes). Buiten >80 personen.
 • Vertrek (14:30-15:00)
  Iedereen loopt dezelfde route in een team. Een team bestaat uit 2-5 personen. Met grote groepen moet je dus even de tijd nemen voor het vertrek. Wij raden aan zo’n 2 a 3 groepjes per 5 minuten te laten vertrekken. Met een groep van 80 personen ben je dan ongeveer 30 minuten bezig met het vertrek. In dit voorbeeld vertrekken de eerste groepen om 14:30u.
 • Spelverloop (14:30-17:30)
  Tijdens de Outside Escape zijn de teams zo’n 1,5-2,5 uur onderweg, afhankelijk van hun loopsnelheid en snelheid van oplossen van de raadsels. De route is zo’ n 2,5 kilometer wandelen.
 • Einde van de route (16:00-17:30)
  De route eindigt bij het Oude Stadhuis. In dit voorbeeld zouden de eerste groepen vanaf 16:00u aankomen. Hier zijn ook weer veel cafés en restaurants in de waar de teams kunnen naborrelen en/of dineren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij:
  Hier zou je ook een prijsuitreiking kunnen doen. De route heeft namelijk een highscore (algemene en speciaal voor grote groepen).

  • Grieks Restaurant Knossos: Zitplek voor max. 100 personen. Kleinere groepen kan maar niet in afgesloten ruimte. Prijsklasse: vanaf 30 euro voor het eten.
  • Hotel Restaurant t Goude Hooft: Zeker ruimte voor 80 personen. Prijsklasse gemiddeld.
  • Restaurants en cafes op de Grote Markt: Deze zijn verenigd onder een partij. Te bereiken per mail (sales@gmdh.nl) of telefoon (+31 (0) 612968282). Ruimschoots aanbod in een gemiddelde prijsklasse.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op: info@outsideescape.nl

 

Hebben jullie nog tips?

 • Doe een prijsuitreiking! Voor het oplossen van raadsels en het vinden van zoekfoto’s krijgen de teams punten. Met het bestelnummer kun je een groeps-scoreboard ranking opvragen. Je kunt dus gemakkelijk een prijsuitreiking doen.
 • Personaliseer de route! Je kunt bij ons de route vooraf opvragen. Zo weet je waar jullie langslopen en kun je ergens water en/of snacks uitgegeven of onderweg iet verstoppen wat je collega’s kunnen vinden.
 • Je kunt een aantal snellere groepjes als laatste laten vertrekken. Dan hoef je op het einde niet zo lang op de laatste te wachten.

Als bedrijfsuitje de outside escape in Den Bosch gedaan. In groepjes gingen wij op pad. De opdrachten waren erg leuk, en ook leuk om de stad eens op een andere manier te bekijken! Via de mail zijn wij goed geholpen door Outside Escape!

Melissa van paragon, deed Outside Escape Den Bosch

×
This site is registered on wpml.org as a development site.