Zoek je een Escape room bedrijfsuitje? Doe een Outside Escape!

Een gezellig en actief bedrijfsuitje plannen maar is de escape room te klein? Doe dan een Outside Escape als bedrijfsuitje! Met gemak tot 60 personen te boeken. Hartstikke leuk en super flexibel.

Waarom is het leuk?

Bij een Outside Escape stap je tijdens een stadswandeling in een spannend verhaal met raadsels. Je kunt als groep de competitie aan (of niet) want de tijd en je punten aantal worden geregistreerd. Via je mobiel ontvang je een raadsel en een stukje van het mysterieuze verhaal. Na het oplossen van het raadsel ontvang je nieuwe informatie en de route naar een nieuwe locatie. Maar geloof niet ons alleen, ga naar google of tripadvisor om het van onze klanten te horen!

Hoezo is het zo flexibel?

Je hebt alles zelf in de hand. Je kunt zelf bepalen wanneer je vertrekt, hoe je de teams indeelt en hoeveel teams je per tijdsslot wegstuurt. Uiteraard kunnen wij hier desgewenst vooraf in adviseren.

Naar onze ervaring werkt het heel goed om te beginnen in een kroeg of restaurant in de buurt van de startlocatie. Vandaar kunnen de teams met korte tussenpauzes de route gaan lopen. Ook aan het einde is het leuk weer in een kroeg of restaurant af te spreken. Het einde van de route staat op de website vermeld, dus je kunt met de groep een locatie in de buurt van het einde bespreken. Een Outside Escape kost maar 20 euro per team  van 4-5 personen, dus hopelijk biedt dat wat ruimte voor een drankje en hapje!

Tijdens de wandeling moet je 8-10 raadsels oplossen, loop je zo’n 2,5 km en ben je 1,5-2,5 uur bezig.

Bij de Outside Escape worden de resultaten van jullie groep én een algemene high score gegeven. Zo kun je, desgewenst, tegen elkaar strijden op tijd en op punten. Tijdens de wandeling moeten ook nog een aantal foto’s gespot worden voor extra punten. Dus het heel team zal zeker betrokken moeten blijven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt alle informatie voor het bedrijfuitje hier vinden. Je kunt ook een demo aanvragen als je twijfelt. Wij horen graag van jullie!

Weet je nu genoeg? 
Mocht je nog meer vragen hebben mail ons dan: info@outsideescape.nl.

 

Bekijk alle steden

×
preloader