Organiseer zelf een actief teamuitje in Den Bosch met een Outside Escape

 • Beleef een actief en origineel uitje in de stad.
 • Een Outside Escape staat garant voor creativiteit en samenwerking.
 • Geschikt voor grote groepen, tot ongeveer 80 personen.
 • Betaalbaar: een Outside Escape heb je voor maximaal 5 euro per persoon.
 • Flexibel: bepaal helemaal zelf wanneer jullie starten. De route zelf duurt zo’n 2 uur.
 • Deelnemers hebben alleen een mobiele telefoon nodig.

Je kunt alles eenvoudig zelf regelen! Lees hieronder verder.

Leuke tocht, goede afstand. Je ziet de stad door een ander perspectief. Leuk om als teamuitje te doen! Contact met de organisatie was super goed, ze waren behulpzaam en flexibel.

★★★★★

Kelly

Stappenplan voor het organiseren van een Outside Escape teamuitje in Den Bosch

Ben jij bezig met het regelen van een bedrijfsuitje voor een groep van tussen de 4 en 80 personen? Hier vind je het volledige stappenplan, binnen een half uur is alles geregeld.

Start- en eindpunt Outside Escape Den Bosch

Het startpunt is bij de Ruische Poort (op de hoek van de Hooge Steenweg), op 5 minuten lopen van het centraal station. Je kunt daar in de buurt ook parkeren. Het eindpunt is bij de bibliotheek: Huis73. Van daar uit is het een kleine 10 minuten lopen terug naar het startpunt. Kijk bij de Outside Escape Den Bosch om meer te lezen over de route en het verhaal.

Stap 1 van 6: Bestel de toegangscodes

Per team heb je een toegangscode nodig. We raden aan om teams te vormen van 4 of 5 mensen, maar het mag ook meer of minder zijn. Je kunt de toegangscodes voor de route in Den Bosch bestellen via onze site. Geef bij het bestellen aan hoeveel teams er mee doen. Je krijgt daarna alle informatie die je nodig hebt in de mail.

Je mag ons natuurlijk ook een berichtje sturen, dan regelen wij de toegangscodes voor je. Dat kan ook op factuurbasis. Als je nog niet weet hoeveel teams er precies meedoen, achteraf betalen mag ook. We declareren alleen de toegangscodes die je hebt gebruikt.

Wil je weten wat een Outside Escape precies is?
Wat is een Outside Escape?

Gezellig uitje

Stap 2 van 6: Reserveer voor koffie, lunch, borrel en/of diner

Onderaan deze pagina vind je een paar horecalocaties in de buurt van het start- en eindpunt die we voor je hebben uitgezocht op basis van reviews en de capaciteit die ze bieden. Heb je liever dat wij dit allemaal voor je regelen, dat kan ook. Doe een aanvraag en je krijgt in no-time een offerte van ons.

Stap 3 van 6: Maak een programma

Het programma kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien.

 • 10.00 Verzamelen met koffie / thee
 • 10.30 Start Outside Escape
 • 12.45 Prijsuitreiking
 • 13.00 Start lunch

Reken voor de Outside Escape ongeveer 2 uur. Houd er rekening mee dat sommige teams sneller kunnen zijn en na 1,5 uur al klaar zijn. Andere groepen doen er misschien iets langer over.

Wil je het organiseren van de catering toch liever aan ons overlaten?

Vraag een offerte aan

Heerlijke lunch

Stap 4 van 6: Communiceer met de deelnemers

Laat iedereen weten dat ze een spannend uitje tegemoet gaan. Laat je werk lekker thuis of op kantoor, laad je telefoon op en maak je op voor een onvergetelijk uitje.

Stap 5 van 6: Eenmaal op locatie

Maak teams. Je kunt het natuurlijk aan de deelnemers zelf overlaten om groepjes te maken. Mocht je willen dat mensen een keer niet in de gebruikelijke teams samenklitten, hierbij enkele suggesties:

 • Laat iedereen op volgorde staan van lengte, leeftijd, of hoe lang ze al voor de organisatie werken. Geef vervolgens alle deelnemers één voor één een nummer en laat de mensen met hetzelfde nummer een team vormen.
 • Wijs teamleiders aan en vraag hen teams te vormen met mensen die ze nog niet zo goed kennen.

Het enige dat de teams nodig hebben is een link en een toegangscode. Deze heb je van ons ontvangen na het bestellen. Deel deze informatie uit aan de teams. Binnen een team mag iedereen dezelfde toegangscode gebruiken op de eigen telefoon. Maar het is ook prima om met één telefoon per team te spelen.

Laat de teams vertrekken. Bij grotere groepen kun je de teams in cohorten laten vertrekken, zodat niet iedereen tegelijk bij het eerste raadsel staat. Je kunt bijvoorbeeld steeds na 2 minuten zo’n 3 teams laten vertrekken. Je zult zien dat de teams zich daarna snel verspreiden, het ene team is nou eenmaal sneller dan het andere team.

Stap 6 van 6: Prijsuitreiking

Ieder team verzamelt tijdens het spel punten. Bij een goed antwoord ontvangen ze 10 punten. Een fout antwoord kost 1 punt en ook de hints kosten punten. Ze kunnen extra punten verdienen met het vinden van de zoekfoto’s. Dit wordt allemaal uitgelegd tijdens de Outside Escape.

Aan het eind van de route verschijnt het scorebord. Het beste team verdient een leuk prijsje, al was het maar het recht om het lopend buffet te openen. En vergeet de poedelprijs niet voor het team dat als laagste eindigt.

Extra mogelijkheden

Personaliseer de route! Je kunt bij ons de route vooraf opvragen. Zo weet je waar iedereen langs loopt en kun je bijvoorbeeld ergens een versnapering aanbieden.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Twijfel je nog? Vraag om een demo van de route die je wilt doen via ons contactformulier.

Vraag een demo aan

Outside Escape actief teamuitje

Horeca bij het start- en eindpunt

Hieronder vind je enkele horeca voor het start- en eindpunt. We hebben geen afspraken met deze cafés en restaurants.

Horeca in de buurt van het startpunt

Het startpunt is bij de Ruische Poort (op de hoek van de Hooge Steenweg) in Den Bosch.

 • Café Tijl Uilenspiegel (€€ / 4,2 ) – Ruime plek voor de koffie of lunch, 3 minuten lopen van het startpunt.
 • Restaria Kees Kroket (€ / 4,1 ) – Voor de goedkopere lunch, 1 minuut lopen van het startpunt.
 • Jeronimus Eet & Borrel Café (€€ / 4,2 ) – Gezellig café voor koffie of lunch aan de Markt, 4 minuten lopen van het startpunt, en 4 minuten van het eindpunt.
 • Eet- en borrelcafé De Druif – (€€ / 4,2 ) – Gezellig café voor koffie of lunch aan de Markt, 4 minuten lopen van het startpunt, en 4 minuten van het eindpunt.

Horeca in de buurt van het eindpunt

Het eindpunt is bij de bibliotheek: Huis73. Daar vind je vele cafés en restaurants. Bij mooi weer kun je ook op het terras zitten. Hierbij enkele suggesties.

 • Nul73 Lunch en Diner Café (€€ / 4,4 ) – Leuk restaurant, vlakbij het eindpunt van de route.
 • Café Hart Van Brabant (€€ / 4,2 ) – Gezellig restaurant, 2 minuten lopen van het eindpunt van de route.
 • Jeronimus Eet & Borrel Café (€€ / 4,2 ) – Gezellig café voor de borrel na afloop, 4 minuten lopen van het eindpunt.
 • Eet- en borrelcafé De Druif – (€€ / 4,2 ) – Daar vlakbij, een gezellig alternatief, voor de borrel of een diner (4 minuten lopen van het startpunt, en 4 minuten van het eindpunt).

Wil je het organiseren van de catering toch liever aan ons overlaten?

Vraag een offerte aan

Heerlijke gezonde lunch
×
preloader