Voor grotere groepen

Een origineel uitje voor groepen met Outside Escape

Een Outside Escape is heel geschikt voor grotere groepen, tot wel 80 personen. Deelnemers spelen daarbij in teams van ongeveer 4 of 5 mensen. Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca. En maak er gerust een kleine competitie van. Er is een scorebord waarop alle teams kunnen zien hoe ze ten opzichte van elkaar hebben gescoord.

Wil je de Outside Escape combineren met een lunch, borrel of diner. Wij kunnen voor jou de catering organiseren en zelfs op locatie aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Lees meer over catering en begeleiding op locatie.

Hieronder vind je meer details over hoe dat werkt, een Outside Escape voor grotere groepen.

Ontdek de steden en verhalen van Nederland.

Bekijk onze routes

“Super activiteit om met een grote groep in kleine teams aan deel te nemen; onderlinge strijd is leuk voor de fanatiekelingen. Door het scorebord konden we aan het einde met elkaar vergelijken. De opdrachten waren na even puzzelen goed te doen.”

★★★★★

~Naomi (36 jaar)

Hoe werkt dat precies?

  • Je kunt een Outside Escape voor één of meerdere teams direct via onze website aanschaffen. Bestellen op basis van een factuur kan ook, stuur ons dan een berichtje.
  • Jullie coördineren het vertrek en de teamindeling zelf, er is geen begeleiding ter plaatse.
  • Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca, dus starten met een lunch of afsluiten met een borrel is geen probleem. Ook onderweg is er vaak voldoende gelegenheid om te pauzeren. Bij iedere stad staan het start- en eindpunt vermeld.
  • Teams van zo’n 4 of 5 personen werkt meestal het beste.
  • Na het bestellen geef je ieder team de link en een toegangscode, bijvoorbeeld via mail of WhatsApp.
  • Zorg dat iedereen een opgeladen telefoon meeneemt.

Eenmaal op locatie

  • Iedereen in het team kan de toegangscode op de eigen telefoon gebruiken. Maar het is ook prima om met slechts één telefoon te spelen.
  • Het kan verstandig zijn om steeds na 2 minuten enkele teams te laten vertrekken, zodat ze elkaar niet in de weg lopen. Daarna verspreiden de teams zich vanzelf, omdat het ene team de raadsels sneller oplost dan het andere team. Elkaar inhalen tijdens de Outside Escape kan prima.
  • Na afloop krijgt ieder team een scorebord te zien met de resultaten van alle teams.

Twijfel je nog? Vraag om een demo van de route die je wilt doen via ons contactformulier.

Vraag een demo aan.

Meer weten?

Mocht je de exacte route van tevoren willen weten, of een demo willen aanvragen, stuur ons even een berichtje. Geef dan wel even aan om welke route het gaat!

Zie ook:

×