Een Outside Escape voor grotere groepen? Geen probleem!

Een grotere groep zorgt voor meer gezelligheid! Zeker omdat onze digitale city escapes het organiseren van een groot groepsuitje enorm eenvoudig maken. Zodra ieder team de inloggegevens heeft ontvangen, wijzen de online instructies iedereen de weg.

Een stad leren kennen met een grote groep was nog nooit zo makkelijk!

Een Outside Escape als origineel groepsuitje

Onze city escapes zijn origineel, uitdagend en het ideale groepsuitje voor groepen tot wel 80 personen. Je gaat in teams van 4 tot 5 personen op pad in een stad naar keuze. Aan de hand van een uniek mysterie los je raadsels op, volg je de aanwijzingen en verzamel je punten om aan het einde van de dag je score op het online scorebord met andere teams te vergelijken. Wie mag zich de winnaar noemen?

Wil je je Outside Escape combineren met een lunch, borrel of diner? Geen probleem! Wij kunen op verzoek ook de organisatie van een aansluitende borrel of diner verzorgen. Ook is het mogelijk om een compleet verzorgde catering of begeleiding op locatie te bestellen.

Wil je weten hoe een Outside Escape precies werkt voor grotere groepen? Scroll verder voor meer details!

In welke stad ga jij op pad?

Bekijk onze routes

Beleef het plezier met Outside Escape

“Super activiteit om met een grote groep in kleine teams aan deel te nemen; onderlinge strijd is leuk voor de fanatiekelingen. Door het scorebord konden we aan het einde met elkaar vergelijken. De opdrachten waren na even puzzelen goed te doen.”

★★★★★

~Naomi (36 jaar)

Hoe werkt dat precies?

 • Bestel een Outside Escape in een stad naar keuze direct via onze website. Bestellen op basis van een factuur kan ook, stuur ons dan een berichtje.
 • Je coördineert het vertrek en de teamindeling zelf, er is geen begeleiding ter plaatse. Wil je toch liever begeleiding op locatie? Klik dan hier voor meer informatie.
 • Je bepaalt zelf hoe laat je start! Bij iedere route staat het start- en eindpunt vermeld.
 • Onze routes zijn altijd in de buurt van horeca, dus starten met een lunch of afsluiten met een borrel is geen probleem. Ook onderweg is er vaak voldoende gelegenheid om te pauzeren.
 • Teams van zo’n 4 of 5 personen werken meestal het beste, maar kleinere of grotere groepen mogen natuurlijk ook!
 • Na het bestellen geef je ieder team de link en een toegangscode, bijvoorbeeld via e-mail of WhatsApp.
 • Zorg dat iedereen een opgeladen telefoon meeneemt!

 

Eenmaal op locatie

 • Met één toegangscode kunnen alle teamleden op hun eigen mobiel inloggen en meespelen. Zolang ieder team minstens één telefoon met internetverbinding heeft kan de Escape beginnen.
 • Het kan verstandig zijn om de teams met tussenpozen van enkele minuten te laten vertrekken. Zo loopt niemand elkaar in de weg. Meestal verspreiden de teams zich hierna vanzelf door de stad, omdat het ene team de raadsels sneller oplost dan het andere team.
 • Elkaar inhalen tijdens de Outside Escape en met meerdere teams hetzelfde raadsel oplossen is niet alleen toegestaan, het levert soms ook hilarische momenten op!
 • Na afloop krijgt ieder team een scorebord te zien met de resultaten van alle teams. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?

Twijfel je nog? Vraag om een demo van jouw gekozen route.

Vraag een demo aan.

Meer weten?

Wil je de exacte route van een Outside Escape weten of een demo aanvragen? Stuur ons een berichtje en geef aan om welke route het gaat.

Zie ook:

×
preloader