Onze werkwijze

Bij het ontwikkelen van onze Outside Escapes kiezen we in overleg met jou als opdrachtgever een verhaal dat past bij de locatie en organisatie. Wij zorgen ervoor dat de Outside Escape online beschikbaar is en dragen zorg voor het beheer. Op basis van de feedback van gebruikers passen we de route indien nodig aan en zorgen we voor continue verbetering.

Lees hieronder verder.

Met de Singel Escape willen we mensen de singel laten beleven en daar zijn de makers goed in geslaagd. Door de fijne en snelle samenwerking hebben we in goed tempo een mooi educatief product gemaakt.

★★★★★

~ Gonny Thijssen – gemeente Utrecht

Wij bouwen iteratief. Iteratief betekent dat jij als opdrachtgever met eindgebruikers regelmatig feedback geeft op de tussenresultaten. Dat maakt het mogelijk om snel te werken, flexibel te blijven en met minimale investering van de opdrachtgever een product te ontwikkelen dat past bij jullie wensen en de doelgroep. Onze werkwijze is gebaseerd op Scrum waardoor we in korte tijd kunnen leveren.

Indien gewenst werken wij graag mee om de aandacht te vestigen op de organisatie en de Outside Escape. We hebben inmiddels veel ervaring met het bereiken van klanten via on- en offline kanalen.

Wij kunnen al een volledige Outside Escape bouwen vanaf 7500,- euro. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Vincent op 06 41479532 of stuur ons een berichtje.

Lees meer over Vincent en Martin, of misschien wil je weten hoe een Outside Escape precies werkt.

×
preloader