Vertel jouw verhaal met een Outside Escape op maat

De stad zit vol plekken met verhalen over de geschiedenis, het heden en de toekomst. Of het nu gaat over de historische stadsverdediging, kunst of technologische ontwikkelingen, met een Outside Escape kun je dit verhaal aan je publiek overbrengen.

“Martin en Vincent hebben alles opgepakt, we hoefden alleen informatie aan te leveren en de escape te testen (het leukste onderdeel). De communicatie was helder, ze reageren snel.”

– Riske van der Zee – Mondriaanhuis

Jouw verhaal

Een Outside Escape bestaat in de basis uit een route in combinatie met raadsels binnen een verhaal. Wij ontwerpen een compleet nieuwe Outside Escape die aansluit bij de wensen van jouw organisatie en zorgen voor een avontuurlijke en onvergetelijke activiteit voor jouw doelgroep. Alle aspecten van de Outside Escape zijn dan gebaseerd het verhaal dat jullie willen overbrengen. Ook de vormgeving past bij het thema of de huisstijl van de organisatie.

Het kan een eenmalig evenement zijn of iets wat jarenlang meegaat. Het mag ook binnen zijn, bijvoorbeeld in een museum of op kantoor. Bekijk enkele voorbeelden uit ons portfolio.

Wij nemen je al het werk uit handen. Wij communiceren met de inhoudelijke experts, organiseren feedback en zorgen dat het technisch allemaal perfect werkt, inclusief het online beschikbaar stellen. Lees meer over onze werkwijze.

Voor welke organisaties?

Denk bijvoorbeeld aan …

… een gemeente, provincie of andere overheidsorganisatie die burgers en bezoekers de vernieuwing in de stad wil tonen, zie bijvoorbeeld de Utrecht Singel Escape.

… een museum waar bezoekers op een creatieve en leuke manier worden uitgedaagd om kennis te maken met een expositie, zie bijvoorbeeld de Mondriaan Escape of de Outside Escape Oss.

… een school of andere onderwijsinstelling die een introductieactiviteit voor nieuwe leerlingen of studenten wil bieden.

… een bedrijf dat klanten en relaties een avontuurlijke activiteit wil geven om hen kennis te laten maken met een nieuw product.

Meer weten?

Wij kunnen al een volledige Outside Escape bouwen vanaf 5000,- euro. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Vincent op 0641479532 of stuur ons een berichtje.

Of misschien wil je weten wat dat in detail inhoudt, zo’n Outside Escape.

×
This site is registered on wpml.org as a development site.